Apotekstekniker - LIA

Möte med verkligheten 
För att du ska få en djupare inblick i rollen som apotekstekniker utgörs 17 av utbildningens totalt 60 veckor av Lärande I Arbete (LIA), på ett apotek. LIA är ett centralt inslag i din utbildning. Det är här du får den praktiska erfarenheten, det är här du har möjlighet att prova dina kunskaper i verkligheten och det är här du knyter viktiga kontakter inför din kommande karriär.


Vad innehåller LIA-perioden?
Inför LIA-perioden träffas du och en handledare från apoteket för att diskutera den kommande praktiken. Mötet kan liknas vid en anställningsintervju, där du och handledaren får tillfälle att träffas, ställa frågor och nå en överenskommelse om fortsatt samarbete.

Praktiken är fördelad på två perioder om fem respektive tolv veckor. Under den första perioden tränas du i det dagliga arbetet inom kassatjänst, varuhantering och logistik. Under den andra får du, med stöd av handledaren, ta hand om kunder och ge råd inom egenvården.

Under LIA-perioden har du en erfaren handledare som ansvarar för att du får systematisk och praktisk träning i de olika arbetsuppgifter som förekommer på ett apotek. Handledaren ser också till att du får ta allt större eget ansvar för att lösa arbetsuppgifterna.

Under din LIA-period kommer du också att få besök av en representant från skolan för en uppföljning av praktiken.

Skolans Öppettider

  Måndag-torsdag kl 7.00-22.00

  • Fredag 7.00-17.00
  • Entréer låses för inpassering ca 1 timme innan stängning.

Adress

Frans Schartaus Handelsinstitut
Blekingegatan 55
118 56 Stockholm
Tel: 08-508 402 00
E-post

Expeditionen

  • Expeditionen ligger på entréplan hus A
         Öppettider expeditionen
  • Måndag - fredag 08.15-12.00 13.00-16.00

    YH logo 2013s
Google Translate

Översättning
Använd Google för att översätta hemsidan.
Vi tar inget ansvar för riktigheten i översättningen.

Swedish Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish